Gezin- & Relatietherapie
Trauma / hechting / Gezinsdynamiek

Over mij

Mijn naam is Jasper Verkuil, ik ben opgeleid tot en werkzaam als systeemtherapeut en gespecialiseerd in systemische partner-relatietherapie en gezinstherapie. Ik ben verbonden aan de Nederlandse Vereniging voor Relatie/ en Gezinstherapie (NVRG).

De afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld in hechting-georiënteerde gezinstherapie. Ik heb de opleiding gevolgd bij Daniël Hughes (Dyadic Developmental Pscychotherapy). Daarnaast heb ik mij bekwaamd in trauma-georiënteerde gezinstherapie via Scott Sells en Psy-zo te Groningen (Trauma Focused Family Therapie). Ik heb mij verder gespecialiseerd in de EFT therapie van Sue Johnson, die een basis vormt tijdens partner-relatietherapie sessies. 

Naast mijn eigen praktijk werk ik als systeemtherapeut/gezinstherapeut en supervisor in de GGZ met gezinnen en jongeren waarbij sprake is van o.a. verstoorde gezinsrelaties, gedragsproblematiek, ASS, trauma en hechting,  emotie-regulatie problematiek, agressie, schoolproblematiek, relatieproblematiek en problemen in de vrijetijd. 

 

 

 

Equifin komt overigens van equifinaliteit. De meest eenvoudige omschrijving daarvan is dat wat menselijk gedrag betreft 1 + 1 niet altijd 2 is.